Pentuja toiveissa kesälle 2024!

Odotamme Tipun juoksujen alkavan!
Pentue toteutetaan yhteistyössä Tipun omistajan kanssa.

Pennuista odotettavissa hyviä harrastuskavereita moneen menoon. Pentueen emä on aktiivinen harrastuskoira, sen kanssa treenataan tokoa ja rally-tokoa. Pentueen isä oli nuorempana aktiivinen harrastuskoira, omistajan elämäntilanteen takia harrastukset vain jäi taka-alalle. Isän kanssa treenattiin tokoa, hakua ja viestiä!

Toivon kaikille pennuille harrastamisesta ja koiran kouluttamisesta kiinnostuneita koteja, jotka sitoutuvat terveystutkimuksiin ja yhteydenpitoon kasvattajan kanssa. Tavoitteenani on kasvattaa monipuolisia ja toimivia harrastuskoiria ja tästä syystä pennut lähtevät ensisijaisesti harrastaviin koteihin. Ulkoilu ei ole harrastus, vaan jokaisen koiran perustarve.

Yhdelle nartulle myös etsinnässä yhteistyöhaluinen sijoituskoti, ensisijaisesti Pirkanmaalta. Hyvä koti on etäisyyttä tärkeämpi. Toivon nartulle kotia joka olisi kiinnostunut tähtäämään kisakentille harrastuksissa. Tiivis ja sujuva yhteistyö kasvattajan kanssa on välttämättömyys sijoituskoiran haltijalle. Sijoituskoiran haltijan ei tarvitse olla kiinnostunut näyttelyistä.

Pentueen sukutaulu KoiraNet

Fast n'Strong Chicken Run

© Aino Vakkilainen
FI49824/21*5.8.2021
TerveysA/A 0/0
LTV0 SP0 VA0
Silmät OK 01/24
TuloksiaRTK1 RTK2 RTK3
OmistajaAnnika Salo
KasvattajaNetta Hämläinen, kennel Fast n'Strong
LinkitKoiraNet
The Breed Archive

Olen seurannut sivusta Tipun elämää sen mielenkiintoisen sukutaulun takia. Olen pitänyt etenkin sen rauhallisuudesta tapahtumapaikoilla, mutta kuitenkin erinomaisesta tekemisen meiningistä oman ihmisensä kanssa. Tipu on antanut minulle kuvan itsevarmasta ja vahvasta koirasta, joka on avoin ja sosiaalinen vaikkei heti ensimmäisenä kaikkien syliin menekkään.

Voit tutustua Tipuun lisää Tipun omalla sivulla
Tipun naamakuva 2,5v iässäTipu seisoo etuviistosti kohti kameraaTipu seuraa

Ketunpolun Just About Perfect

© Aino Vakkilainen
FI30757/14*19.4.2014
TerveysB/B 0/0
LTV0 SP0 VA0
Silmät OK 01/24
NäyttelytAVO ERI SA
OmistajaN. N.
KasvattajaPiia Salonen, kennel Ketunpolun
LinkitKoiraNet
The Breed Archive

Raiku on aina ollut Vixin veljistä se suosikkini. Erityisesti pidän Raikun harrastusominaisuuksista, se on aina valmis toimintaan ja energiaa riittäisi vaikka muille jakaa. Kengurubensaa myös löytyy, ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun Raiku on hypännyt suorilta jaloilta ihmisen naaman korkeudelle. Raiku on sosiaalinen, avoin ja kiltti poika. Iän karttuessa ei ole vauhti ollenkaan hidastunut, se on edelleen yhtä hullu!

Ketunpolun Just About PerfectPerfect Mission of Dark BrightnessFigaro di Scottatura
Timeless Matiz of Dark Brightness
Ketunpolun ElizabethLucky Luke Polaris
Marmara Spice Ice
Fast n'Strong Chicken RunMentor du Domaine de VaurouxMandrak du Domaine de Vauroux
Ibanne du Domaine de Vauroux
Fast n'Strong After MiddayBogdan
Mustantuiskun Savannah

Pentu meiltä?

Pennut kasvavat kotioloissa arjen keskellä tottuen jokapäiväisiin ääniin ja toimiin. Muun lauman kanssa pääsevät sosialisoimaan sopivan ikäisinä. Pennut madotetaan asianmukaisesti, käyvät eläinlääkärin tarkistuksessa ja sirutuksessa 6-7vk iässä ja ne luovutetaan rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Pennut saavat mukaansa kattavan pentupaketin ja tietenkin kasvattajan elinikäisen tuen.

Pennut syövät meillä pääasiassa raakaruokaa, mutta totutan ne myös nappularuokaan.

Pennun hinta sisältää laajat terveystutkimukset ja lähetteet lausuntoja varten. Tutkimukset tehdään joko minun järjestämässä joukkotarkistuksessa tai omistajalle palautetaan 400€ kun kaikki tutkimukset on tehty. Tutkimukset jotka tulee tehdä ovat lonkat, kyynäreet, selkä (LTV ja VA) sekä viralllinen silmäpeili.